Top

Beste klant,

In deze onzekere tijd willen wij als team graag alles eraan doen om uw en onze gezondheid te beschermen. Daarom bieden wij u tijdelijk de mogelijkheid om persoonlijk te winkelen. Wanneer u liever niet tijdens onze gewone openingstijden overdag wilt komen om besmetting te voorkomen, dan kunt u ons bellen voor een afspraak. Dit zal dan in de avonduren gepland worden.  Wij staan dan persoonlijk tot u  beschikking terwijl de winkel verder gesloten is.

Ook bieden wij u vanaf nu tijdelijk de mogelijkheid om u reparatiefiets te laten ophalen en te bezorgen. U hoeft dan niet in de winkel/werkplaats te komen, wij halen en brengen u fiets. Ook dit voorkomt de mogelijkheid tot besmetting. Natuurlijk doen wij in onze zaak er alles aan om besmetting te voorkomen. Zo ontsmetten we alle contact oppervlakken zoals deurklinken, leuningen en pinautomaat meerdere keren per dag.

Wanneer u van bovenstaande gebruik wilt maken verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen (dit gaat het snelst) of per e mail. Dit alles in de hoop dat we er gezond doorheen mogen komen.

Zolang de overheids maatregelen van kracht zijn, zijn wij de reguliere koopavonden vanaf heden gesloten, mits op afspraak.